ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

– Επιλέγετε τα προιόντα της αρεσκείας σας και τα τοποθετείτε στο καλάθι αγορών.

– Επιλέγετε απο το καλάθι αγορών σας τα προιόντα που επιθυμείτε τελικά να παραγγείλετε.

– Συμπληρώστε προσεκτικά τα στοιχεία σας και επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε.

– Μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας η εταιρία Wanderlust θα προβεί στην αποστολή της.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η εταιρία Wanderlust έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να παρέχει υπηρεσίες πληρωμών με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε μεταξύ των παρακάτω :

– ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)

Πληρώνετε το ποσό της παραγγελίας σας και των μεταφορικών στον μεταφορέα της εταιρίας courier που συνεργαζόμαστε ( Speedex courier ). Η μέθοδος αυτή πληρωμής αφορά τις αγορές και αποστολές εντός Ελλάδος.

– ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)

Καλέστε μας στο 6976733404 για να δώσετε την παραγγελία σας. Η αποστολή της παραγγελίας σας θα γίνει με την εταιρία courier ( Speedex courier ) σε 1-3 εργάσιμες ημέρες και η πληρωμή γίνεται στον μεταφορέα της εταιρίας (Μέθοδος αντικαταβολής).

– ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ (VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS ) ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Δεκτές γίνονται όλες οι κάρτες και η χρέωση πραγματοποιείται με τον ασφαλή μηχανισμό του αντίστοιχου χρηματοπιστωτικού ιδρύματος που επιλέξατε κατά την διάρκεια της πληρωμής. Σε περίπτωση που η κάρτα σας αρνείται ή δεν επιτρέπει την πληρωμή, δεν είναι υπεύθυνη η εταιρία Wanderlust για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή μη παράδοση. Η παράδοση της παραγγελίας γινεται αυστηρά και μόνο στον κάτοχο της πιστωτικής κάρτας κατόπιν επίδειξης της αστυνομικής του ταυτότητας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

– Οι αποστολές εντός Ελλάδος γίνονται μέσω της εταιρίας Courier ” Speedex Courier “.

– Οι αποστολές εκτός Ελλάδος γίνονται μέσω της εταιρίας Courier ” Speedex Courier “.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδωσης 5-10 ημέρες αναλογως την τοποθεσία της αποστολής.

Έξοδα αποστολής

Ελλάδα

Οι παραδόσεις των προϊόντων μας στην Ελλάδα γίνονται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών, μέσω της ΕΛΤΑ courier, εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία, με επιβάρυνση 3,50 € ανά αποστολή (+1e αντικαταβολη). Για αγορές άνω των 70,00€ οι αποστολές εντός Ελλάδας ΔΕΝ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής.

Κύπρος

Οι παραδόσεις των προϊόντων μας στην Κύπρο γίνονται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών, μέσω της EMS, εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία, με επιβάρυνση 10,00 € ανά αποστολή. Για αγορές άνω των 300,00 € τα έξοδα μεταφοράς είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Εξωτερικό

Για παραδόσεις προϊόντων σε επιλεγμένες χώρες εκτός Ελλάδας οι χρεώσεις είναι:

• Για αγορές άνω των 350,00€ τα έξοδα μεταφοράς είναι ΔΩΡΕΑΝ.

• Για αγορές κάτω των 350,00€ οι χρεώσεις για τα μεταφορικά έξοδα είναι:

1. Για απλή αποστολή (6-7 ημέρες): 10,00 €

2. Για ταχεία αποστολή (2-3 ημέρες): 20,50 € (χώρες εντός Ευρωζώνης)

Διευκρινίζουμε ότι:

Για κάθε παραγγελία που ξεπερνά τα 500,00€ σε συνολικό ποσό είναι υποχρεωτική από το νόμο, η πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Επιτρέπονται μέχρι τέσσερις (04) συναλλαγές το μήνα με την ίδια κάρτα. Max. € 350 ανά συναλλαγή.

ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΗ

Παράδοση εντός της Ε.Ε δεν υπόκειτε σε δασμούς ή τυχόν πρόσθετους φόρους. Εάν είσαστε πελάτης απο χώρα εκτος Ε.Ε μπορεί να σας ζητηθεί να καταβάλετε νέους δασμούς σε τελωνειακό έλεγχο. Η εταιρία Wanderlust δεν έχει κανέναν έλεγχο και καμία ευθύνη πάνω απο πιθανές πρόσθετες επιβαρύνσεις ή επιθεωρήσεις.