ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Εάν δεν είσαστε ικανοποιημένοι απο το προιόν που παραγγείλατε η εταιρία Wanderlust σας δίνει το δικαίωμα επιστροφής εντός 10 ημερών απο την ημέρα παραλαβής του.

Εάν η μέθοδος πληρωμής ήτανε με αντικαταβολή θα πρέπει να μας στείλετε εναν τραπεζικό λογαριασμό στο info@wanderlust.gr ή να καλέσετε στο +302310684950 (11:00 – 15:00), προκειμένου να σας επιστραφούν τα χρηματά σας. Να σημειωθεί ότι σε εκπτωτικά προιόντα ΔΕΝ γίνεται επιστροφή χρημάτων παρά μόνο αλλαγή.

Σε περίπτωση αγοράς με την χρήση πιστωτικής κάρτας οι αποζημιώσεις θα πιστωθούν στην αρχική μέθοδο πληρωμής σας. Τα έξοδα επιστροφής για την αποστολή του προιόντος επιβαρύνουν τον πελάτη.
Προκειμένου να γίνει η επιστροφή χρημάτων θα πρέπει απαραιτήτως να αποστείλετε μαζί με το προιόν την απόδειξη αγοράς αλλιώς δεν θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή χρημάτων.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι από το προϊόν που έχετε παραγγείλει κ θέλετε να το αλλάξετε με κάποιο άλλο η εταιρεία Wanderlust σας δίνει το δικαίωμα αλλαγής εντός 15 ημερων από την ημέρα της παραλαβής του.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το καινούργιο προϊόν που επιθυμείτε κ να μας ενημερώσετε μέσω email στο info@wanderlust.gr είτε τηλεφωνικά στο +302310684950 για την αλλαγη σας.

Ανάλογα με την διαθεσιμότητα του προϊόντος θα σας στείλουμε το καινούργιο άμεσα (εντός 1-2 εργάσιμων ημερών) με Elta Courier κούριερ η Speedex. Μόλις παραλαβετε το καινούργιο προϊόν θα δώσετε πίσω το παλιό μαζί με το κόστος της αλλαγής το οποίο ανέρχεται στα 5.

Να σημειωθεί ότι η εταιρία Wanderlust δέχεται επιστροφές- αλλαγές όταν τα προιόντα είναι αχρησιμοποίητα, στην αρχική τους συσκευασία με τις ετικέτες τους χωρίς να αφαιρεθεί η προστατευτική αυτοκόλλητη ταινία υγιεινής.